Красива-5

Відчуття краси у жінки -
Закладається з дрібниці,
Як пірїнку до пірїнки
В ній плекають чарівницю.

Із дівчат - зростають феї,
Повелительки бажань,
Як з малюнків Рафаеля,
Сходять десь в тмутаракань.

І летять з губ заклинання,
З блиском слини й матюків,
Домагаючись признання,
Вершать долі мужиків.

Губки бантиком примхливо,
Завертають, як царівни,
Й вимагають вередливо -
Покорятись повелінням.

Від морозива - до шубок,
Від сережок - до помади,
Поцілує, приголубить,
За якихось півзарплати.

А взамін - в квартирі фея,
Серце мужику тривожить.
Незрівнянна Дульсінея,
За яку і вмерти можна.


Рецензии