Красива-4

Від любові не сховатись
Навіть неземним богиням,
У красі своїй купатись -
Можна ніжно, як на хвилях.

Кучерями милуватись -
Й шовковистим блиском шкіри,
Й думати - кому б віддатись
Під хвалебний стогін ліри.

Зводить з розуму Орфея,
Що повірив у кохання,
І змастивши слух елеєм,
Про взаємність нив благально.

Появлятися на мушлі
Зїхавши із пантеону,
Щоб відчути неминущість
І впливовість Посейдона.

І розрадити старого,
Як бажа морський розпусник,
Бо богині - хоч двоногі,
Та не встоять від спокуси.

Бо любов - вона всевладна,
В ній натхнення й перспектива,
Що утриматись при владі
Допоможе і богині.


Рецензии