Красива-2

У жінок - одна проблема,
Звісно, звязана з красою, -
Чим красивіша венера,
Тим любові більш достойна.

Бо відбитись від любові -
Дуже складно, - коли хочуть,
Всі самці, немов бульдоги,
Зранку, вдень і серед ночі.

Шлють цілунки і вітання,
Ефемерні і брутальні -
Подарунків муркотання,
І підтримку матеряльну.

А відмовити - не сила,
Коли так натхненно просять,
У красунь мужелюбивих
Не бува кохання вдосталь.

Бо любов - вона дарунок,
Із коштовним діамантом,
Можна, звісно, - на рахунок,
Чи готівкою - на картку.

Бо любов - душевна приязнь
І важкий тілесний труд,
Бо якщо багатий витязь -
То з руками заберуть.

Бо любов - болючий спомин
Незабутніх днів сюрприз,
Що знаходить гінеколог,
В мікрофлорі парадизу.


Рецензии