Красива-1

У журналі тьотки мемні,
Із грудьми четвертий розмір,
Із трусами, що нечемно -
Лізуть в сраку, хоч не просять.

З лівчиками без застьожок,
І без зайвих заморочок.
Мужиків всіх обнадьожать -
Із сосками з-під сорочок.

З привідкритими губами,
Куди влізе товстий член,
Круті тьотки мемно тягнуть -
Як із трубочки коктейль.

Ними чемно прикрашають -
Мужики свою самотність,
Блонди - ввечері втішають,
А брюнетки зранку - згодні.

Щоб стояло - безпроблемно -
У доступному журналі
На негідницю нечемну,
Яка згодна на анальний.

Щоб опісля - у розкладі
Дорогих і згодних мемів,
Мужик визначив - тих бля****ей,
Яких візьме до гарему.

Уключив аналізатор -
І зробив важливий вибір...
Що у піхву - варто пхати,
Тільки за туге спасибі.


Рецензии