Хупанна чере - Запертое сердце

Ч;рене ;;рапа пит;рет;п
Тек никам та к;рейм; унта
У;;ине ку; хупса эп перет;п
Ир;ке халь ярат;п чуна

Юрату ав;рне ур;х ч;мм;п
Т;ппипех пу;;ма ;ухатса
Х;м  к(;)ларса ;ул;мпа тек эп ;унм;п
;и;;м ев;р ка;а ;утатса

Ай;пне никамра шырамар;м
П;ртен – п;р ай;пли хам к;на
Ытлашши пуль сана эп юратр;м
Ытла хыт; пуль савр;м сана.


Рецензии