Тунсах - Тоска

Темш;н пусса илч; тунс;х
Ман;н чун;ма
;ш в;ркать, ;ухалч; ый;х
Тухр;м урама

Сисеймер;м, утса ;итр;м
Савн; выр;на
Ах, х;;ан-ши тус;м кил;н
Эп к;теп сана

;ак;нта эс с;мах пат;н
Юратап тесе
Сан ;ума эп п;ч;ртант;м
Эп; сан тесе

Халь ;;та-ши эс ;ўрет;н
Тунс;х ч;рере
Е мана эс; тиркер;н
Савр;н ур;хне

Санш;н эп кунта ;унат;п
Эс; п;л ;авна
Пурп;рех них;ан манайм;п
Сав;п п;р сана


Рецензии