Сан санна сутатать тулли уйах - Счастье под луной

Сан с;нна ;утатать тулли уй;х
;утатать сан хитре куллуна
Кирл; мар мана ним;нте ур;х
Манас ;ук сан сим-пыл тутуна

Хаваспах йыш;нать шур; хур;н
Кил;р, лар;р тет в;л х;й айне
Кунта тупн; эпир ;;тмах выр;н
Никамта ч;рмантарм; пире

Ку;усем сан мана ачашла;;;
;уп;рла;;; ачаш аллусем
Ч;рене телейпе тултара;;;
;ак асамл;, илемл; ка;сем

;уллахи ка;; м;нш;н к;ске-ши
Х;релсе ав ;;кленч; х;вел
Эп телейл; манпа эс пулниш;н
Юратат;п чунтан, ;ненсем!


Рецензии