Ача суртенче - В детском доме

П;хса ларать ача чўречерен
Ам;шне к;тсе в;л кунсерен
Кашнинчех ал;к у;массерен
;уталса иле;;; ку;;сем

Анчах ;ук, каллех в;л мар иккен
Эх, ;;та ;ўренши, эс аннем
Паянах киленши, е ыран?
Ыталасч; ман сана м;йран

Пу;;мпа тайнасч; сан ;ине
;ш;тасч; кўтн; ч;рене
Эс килсем, к;тет;м эп сана
Тархаслап, илтсемчч; эс мана

П;хса ларать ача чўречерен
Ку;;ульпе тула;;; ку;;сем…


Рецензии