Кавове

Автор: Юлія Анікіна
Дата написання: 23.03.2017

Душевнi розмови за чашкою кави,
Улюбленi книги про вiчне кохання -
Нехай почекають хоч трошечки справи,
Адже ж не таке це велике бажання...

Інакше не знайдемо бажаний спокій
В питаннях без відповідей і проблемах,
А так і потонемо в морі утопій
У пошуках Богом забутих Едемів,

Інакше життя перетвориться в стогін,
Якщо з головою поринемо в справи.
Знайдіть трохи часу на теплі розмови
За чашкою, з ніжною пінкою, кави.


Рецензии
Нежное и уютное творение.
Так иногда хочется сказать времени "стоп" и сделать глоточек ароматного кофе 😊😊😊☕☕

Вероника Удовиченко-Ивашина   05.12.2018 01:01     Заявить о нарушении