MI-E DOR

          05.12.2018.
          NOVOSIBIRSK
           (Mold.)
Mi-e dor de tot ce-a fos frumos,
De clipa sfanta neuitata,

Mi-e dor de nucul cel umbros,
De dorul cel lasat la poarta.

Azi rasfoind albumul vechi,
Cu pozele ingalbinite...

Pustiu mi-e sufletul si sec,
Mi-e inima ranita.

Din cer coboara incet si lin
Al mamei glas duios si dulce,

Rasuna ca al vietii imn,
Apoi se perde la rascruce.

Cu flori de mar la capatai,
Cu busuioc in paritare...

Ma mai asteapta ca sa vin,
Casuta mica-ncalzitoare.

Mi-e dor de tot ce-a fost frumos!


Рецензии