Безпосередньо

Щелепи політикана.
Пазури олігарха.
Проститутка пікантна
Бо ще й депутатка.

Індустрія екзарха
Хрестики, свічки, іконки
Хрещення, похорони...
Трісне лід тонкий

Віри, що вихваляє
Владу бісівську
Церкви, що дозволяє
Відкуп - чудовиську!

Без посередників краще
Тільки у Бога молити.
Посеред лісу заплаче
Грішник, упир оковитий.

То ж бо суспільства синергій
Треба бажати щодня, щоночі.
Рвати вщент гріхів верви
Та на чесноти направити очі.

Слабкість душі не здолає
Виклики долі громові.
Жалюгідна волає
Десь обабіч, у рові.

Старого сутенера
Доля щипне за хвіст.
Наркоділка - химера
З глузду зведе натомість.

Гральними автоматами
Той, що дітей лихоманив
Скніє в тюрмі, за гратами.
Вік його промайнув!

З того світу хапає
Дідько за грудки його.
Трясця проймає
Безпосередньо.

4 Грудня 2018 Року


Рецензии