Небесний музикант на укр. яз

1
Струнами арфи дощ перебирає...
Зірвавшись, ноти краплями падуть...
У тиші все довкола завмирає...
Човна'ми звуки серед хмар пливуть...
Мелодія прозорою сльозою
Стікає ніжним сумом по щоці...
І серце, переповнене любов"ю,
Розчинюється в музики ріці'...

п/в:
Дощ...дощ...дощ...небесний музикант...
Дощ...дощ...дощ...божественний талант...
Дощ...дощ...дощ...посланець чистоти...
Дощ...дощ...дощ...омиєш душу ти...

2
Печаль, буває, настрій огортає,
В палітрі - сірий колір, як акцент,
І небо грозова вуаль вкриває,
Але кохання в світі - Диригент.         
Жива вода втамовує від спраги,       
Летять на землю нотки дощові...
У серці чистих почуттів смарагди
Виблискують, мов ро'си у траві...


(авторська пісня) 25/04/16/
 


Рецензии