До-ре-мi-фа-соль-ля-сi

Під ногами - снігу тріск,
стук гілок - над головою.
супиться порожній ліс,
завиває вітер в хвої,
і приречена листва
шелестить щось із польоту,
з губ моїх летять слова
й розпадаються на ноти:
до-ре-мі-фа-соль-ля-сі, -
душу, Господи, спаси!..


Рецензии