згадкою до тебе лину

..Вітром згадки я до тебе лину,
мов мала та немічна дитина,-
тільки б пригорнув, та не покинув,
тільки б залишився хоч на днину..

..Ніжністю тепла, в якому осінь..

..і з ваніллю ніжний аромат волосся..

..Так, я памятаю все те й досі..

.Та, на жаль, багато так і не збулося..

r810220


Рецензии