Люблять дiтки

Люблять дітки на Різдво
Христа величати,
що Його послав Сам Бог
щоби мир спасати.

Наче ангели вони
для Христа співають,
їхні дивні голоси
Бога прославляють.

Божий Син у світ з'явився
у хліві і на соломі,
як людина народився
щоб нас визволить з полону.

Щоб цупкі гріховні пута,
розірвали ми навік.
Щоб життя змінили круто,
йшли за Богом вслід!

Слава,слава Богу ввишніх!
Що послав Він благодать,
щоб могли всі люди грішні
 у Христі спасіння мать!!!


Рецензии