Тепленькi котячi пучечки

Тепленькі котячі пучечки,
Холодні собачі носи,
Фей порцелянові ручечки,
Аптекарські терези,

Агати і аметисти,
й вервечки різних книжок,
І ангелів очі чисті,
І сльози ясних свічок –

Надходить прозорий грудень,
Немов паперовий лист...

І туга стискає груди,
Що зірка прошила наскрізь.

30.11.18


Рецензии