Бiлi лебедi

Все навколо біле,біле
наче лебеді летіли
й загубили білий пух
і літає він навкруг.
Дітки той пушок ловили
і сміялись що є сили.
Лиш спіймають а він зник,
мов знущається він з них.
І дівчаткам і хлоп'ятам
весело пушком тим грати.
Цілий день їх чути сміх,
ну а пух той звати сніг!


Рецензии