Хлопчик Помагайко

Ходить хлопчик Помагайко,
любить працювати.
Він бабусі гусок зграйку
проведе купатись.
Принесе відро водички,
дрова нарубає.
Вмиє братику він личко,
пісню заспіває.
А матусі допоможе,
випрати білизну.
А сестрі він ягід кошик
принесе із лісу.
Не сумує Помагайко-
сум йому не до смаку.
Хвалять його мама й батько
за турботу ось таку.
Ну,а ви хлоп'ята милі,
чи готові працювати?
Щоби вас батьки хвалили
і сестра ,і братик!


Рецензии