Сучасна творча украiнка

Нині сучасна творча жінка-
То постать не досліджена й цікава.
Говорячи про українку,
Сідайте за гарячу, смачну каву.

Авжеж, жінки величної планети,
Без сумніву, прекрасні й милі.
Та творчі українські силуети,
Сучасні- то як моря хвилі.

Акторка чи письменниця, співачка,
Артистка чи телеведуча,
Кондитер, візажист, дизайнер, швачка-
І творчість кожної блискуча.

Я впевнена, знайдуться індивіди,
Які розгорнуть рій дискусій.
Забудьте про гендерні піраміди,
Що чинять ряд "психоконвульсій".

У кожній нашій творчій жінці
Є щось, чого нема у решти в світі.
І притаманна українці
Незламність духу творчого щомиті.

Історія жінок із творчим духом
Лишила скриню з надбанням.
Я вражена сучасним творчим рухом.
Щодня жінки дарують пізнання.

Мають сучасні творчі українки-
Незламний, таємничий дух, і то цікаво.
Як кісточки-сердечки у калинки-
На вигляд солодко, на смак гіркі, як кава.


Рецензии