Тайна

   Зупинись. Розімкни Свої ланцюжки-долоні.
   Не потрібнеє серце Тобі не тримай в полоні.
 
   Відпусти. Не пали до донця.
   Нехай пташкою відлетить до сонця.
 
   Нехай в небі собі літає.
   Між п'янкими туманами зірочками сяє.

   А чи любить серце Тебе, - то Тайна,
   Що ховається в матриці дивного світу кохання.
   
   Нехай таїнство те живе між зорями,
   А ранок - пам'яттю ляже на плечі долі моїй.


Рецензии