new rules...

Ночь — Свиданья, Инжира — Сладость,
И — Не надо, Уже — Другого...
Ночь — Признания, а Утром — Слабость,
Ты — Опять, Не смогла — по Другому...

............................ don't be his friend...
............................ you know you're gonna wake up
............................ in his bed in the morning
............................ & if you're under him,
............................ you ain't gettin' over him...



© Olga Karpilova  «I got new rules...»


Рецензии