Грудень

У зими-красуні без прив'язі бігає сніг-пудель
та він по землі волочить за собою білий хвіст
і так немов нізвідки прийшов місяц грудень
пробуджує з вірою у диво сотні сіл і міст...
Передчуття передноворічні настрій подарують
що все буде добре мигцем проскочить на дущі
навіть люті холода свято напевне не зіпсують
та і події майбутні хуртовина не змете грядущі...
Мороз товстою кригою скував дорогу біля дому
і пішоходи як ковзанярі відчувають коли йдуть
хоч кожному з людей доля досконально невідома
та головне що нас кращі життеві моменти ждуть...


Рецензии