Украинский Гарик 617

Український Ґарик 617

Владислав Красса
За мотивами І. Губермана

Від бур життєвих і руйнІвних,
під градом каменів бездумних —
блаженні ті, хто став наївний,
нещасні всі хто став розумний.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии