Не забывайте...

Не забувайте...

Батьків своїх не забувайте!
Про маму рідну памятайте,

Що вам життя подарувала,
Ночей багато недоспала...

Про батька рідного згадайте,
Те, що він виростив вас, знайте...

Сім'я батьківська наймиліша,
Спілкуйтеся з ними частіше...

Дітей своїх не забувайте!
Душу, і серце їм віддайте...

Не забувайте й про країну,
Одна в нас ненька - Україна!
 
02-12-18.


Рецензии