ВВВ-2 В дчуття власно важливост

Із персон важливих - що аж
Не вміщаються у крісло.
Вийшов би відмінний сторож -
Що злочинців ловить злісних.

Крадіїв - вбачає оком,
Натренованим з роками,
Не пролізуть ненароком,
Щоб змістити з крісла пана.

Пан важливий і дебелий -
Наче пробка у проході
Десь на півтора центнера -
Зайвих кроків для обходу.

Як зі спини не виходить -
Крадії знаходять привід,
Щоб пролізти стравоходом -
Влізши у очко без мила.

Чи пропхатися між складок,
І погепати по пузі,
Як в дешевому театрі -
Грати приятелів й друзів.

Але сторожам відмінним -
Видно, як під мікроскопом,
В них немає незамінних
Серед тих, хто лиже жопу.

Як від затички у дверях -
Не просочуться закляті,
Бо в важливої тетері -
Є куди самому пхати.



 
 


Рецензии