Зимова казка

Ця зимова казка-диво:сніг, сніг, сніг.
Він кружляє, замітає, котиться зі стріх.
Біле марево навколо – у снігах ліса.
Вже не сіро і не голо – снігова краса!

Звірі сплять і пташки стихли, в схованці сова.
Завиває, як на лихо, буря снігова.
А дівчисько йде до лісу, щоб збирати хмиз.
Та заметами й морозом зустрічає ліс.

Зустрічає ліс: дивами, вогнищем й теплом.
І знайомством з місяцями, радістю й добром.
З квітами в Новому Році у зимовий час.
З нареченим милим хлопцем, що зустрів дівча.

І добро знов переможе жадібність та зло.
В цьому казка допоможе – так щоб і було!
Цю зимову казку-диво завжди пам'ятай!
І до місяців на вогник ще раз завітай!


Рецензии