чудеса i небеса

Посміхнулось сонечко з небес
Це cвітлий день наповнений гармонієй чудес
Ми з душою обнялися з дем приємним вмить злилися і почалися
Проявлятись чудеса їх дарують небеса
 це життя небесна сила
На крилах щастячко носила і всім дарила


Рецензии