моя iстина

Надімною віршів хмара
От запара

Заніч зможу записать коли пять чі двадцять пять

остальним приходиться чекать

Не біда

Ніхто не хоче всеодно читать...

А я кайф великий маю
коли записую коли читаю...


Рецензии