Hyv huomenta!

Avaimet ovat repussa, reppu on kaapissa
ja taivaalta taas sataa vett;,
mut kyp;r; on p;;ss;, turvakeng;t jalassa,
on hymyn kanssa Hyv;; huomenta.

Me rakastamme kukkia, rakastamme kivej;
ja puun ihanaa tuoksua.
Ei mit;;n satunnaista puutarhatiell;,
on ajatuksia, luontoa.

On taitoja ja t;it;, auttavia koneita
ja laadukkaita ty;kaluja.
Suunnittelu kutsuu, neli; vai kolmio?
Ja mandariini kukkii syksyll;.

Avaimet ovat repussa, reppu on kaapissa
ja taivaalta taas sataa vett;,
mut puhelin ja kahviin v;h;n rahaa taskussa,
on hymyn kanssa Hyv;; huomenta.

2018


Рецензии