Покров

Під покровом святим пролягає в майбутнє дорога.
Що чекає людей на незнаному тому шляху?
Чи врятує народ милосердя Великого Бога?
Чи призначено нам пережити годину лиху?

Невловимий туман над майбутнім поставив завісу.
Небезпеку несе ця сумна і мінлива доба...
Що нам край покладе мов пожежа сосновому лісу?
Хто врятує життя нерозумного злого раба?

Людство тяжким трудом наближає свою катастрофу,
Неспроможне збагнути, що скоро настане кінець.
Ми уперто йдемо уперед до останнього кроку.
Нас, незрячих, я вірю, врятує Небесний Отець.

Треба тільки в серцях зберігати надію і віру,
Треба, щоб у душі не згасала ніколи любов...
Наш Спаситель не дасть зруйнуватись непевному миру.
Нас від зла порятує Пречистої Діви покров.

Розіжметься сталева рука невблаганної долі,
Що затиснула нас, заважаючи навіть зітхнуть.
І відкриється шлях, що веде до духовної волі...
Поможи нам Господь подолать величезну ту путь!

Під покровом святим пролягає в майбутнє дорога.
Що чекає людей на незнаному тому шляху?
Чи врятує народ милосердя Великого Бога?
Чи призначено нам пережити годину лиху?


Рецензии