Пришла зима вна нашу ридну...

Пришла зима вна нашу ридну
Таку коханаю зямлю
А шастя шо то и не видно
И на прязедетна молю.

По волостям во всю шумели
Благо шо Боже голос дан
И ошуевшие шумеры
С майдана скакали в майдан.

Дрожа от холода и злобы
На москалей це шо из вати
Таки, це эвпропэйцы - жлобы
Дай Бог шоб перезимовати.

1.12.2018


Рецензии