***

Вдома мати зачекалась сина із війни,
Холодними ночами борються вони.
За нашу Україну, за те, щоб ми жили,
Та горестей не знали дочки і сини!
Так вклонімося солдатам,нашим,
Що захищають нас!
Хай їх Бог охороняє від усіх невдач,
Хай буде вічний мир в країні,
Де будуть люди всі щасливі!!!


Рецензии