Борщ з пампушками

<Людмила Плєвако>

1.
Якщо чесно, я женитись не збирався
І довіку мабуть би парубкував,
Та в одну дівчину міцно закохався,
Особливо коли якось скуштував…

Приспів:

Який добрий в неї борщ з пампушками,
Смаженина і куліш з дерунами,
Пиріжечки, голубці, завиванці
І варенички пухкі у сметанці.

2.
Я живу тепер, неначе сир у маслі,
І дружину свою віддано люблю,
А якщо вона захоче, «про запас» їй
Сьому шубу та ще й чобітки куплю.

Приспів:

Бо у неї добрий борщ з пампушками,
Смаженина і куліш з дерунами,
Пиріжечки, голубці, завиванці
І варенички пухкі у сметанці.

3.
Я бував і у кафе, і в ресторанах,
Суші, роли і карпаччо куштував.
Смачно все, але для мене, як гурмана,
Незрівнянний смак простих домашніх страв.

Приспів:

Бо люблю я добрий борщ з пампушками,
Смаженину і куліш з дерунами,
Пиріжечки, голубці, завиванці
І варенички пухкі у сметанці.


Рецензии