присмертi... ,

Лежить роками не вмирає
чі це корисно хіба я  знаю

Настрій в неї припаскудний
Біль і страх
їй дуже нудно

Присмерті вона лежить
 Таке життя  летить летить

А що людина відчуває
коли кінець на неї насуває?
Як помиратиму узнаю

Злість нудьга напевно заїдає


Рецензии