Сива Земля...

Що тут говорити? Збігла Осінь...
Душевно скажемо їй спасибі, друзі
Ми зимовий одяг одягли і носим
Калина одинока змерзла в лузі...

От осені прощальний бал пройшов
Нам всім махає Листопад рукою
Холодний Грудень вже прийшов
Ось Вам розтавання з красотою

До побачення, моя Осінь золота
Ти була весела, тепла і красива
Вітер і мороз погода не проста
Навкруги земля від снігу стала сива...

З приходом Зими, я щиро Вас вітаю!
Зі снігом першим Вам привіт я шлю...
Всім щастя, Любові і здоров'я я бажаю...
Обіймаю ніжно Вас, цілую і люблю!
 


Рецензии