Укр. Забудь

Забудь чарівниця,
що в тебе закохався,
забудь чарівниця.
що я тобі признався.
Що час поглинув все
ті зізнання й кохання,
що щастя нам не принесе
залишені одні розчарування.
Тебе я пам"ятаю все життя,
коли малими ще ходили в школу,
та нам назад не буде вороття
бо в кожного своє життєжве коло.
Пробач чарівниця,
що я тебе ще й зараз пам"ятаю,
пробач чарівниця,
що й зараз ще кохаю.


Рецензии