Дай Боже всем людям здоровья

Дай Боже всім людям здоров’я,
Дай Боже наснаги й удачі.
Щоб життя не було пустоцвітом,
Щоб жили по твоїм ми завітам.

Не дай Боже зневіри в житті,
Не дай Боже збитися з путі.
Хай зірки і Янголи небесні завжди
Нас оберігають від біди.

А якщо щось не так буде в житті
Не зневіряйтесь, це може пройти.
Бо Богом так створена людина,
Що в нашім житті відбувається зміна.


Зміна в повадках, також в характері
Людина неначе мотор той, що в тракторі.
Яку у житті поставиш задачу,
Таку і одержиш від того віддачу.

27.11.2018


Рецензии