Что творится в мире

Що твориться на світі, бідні наші діти.
Нема в них дитинства і юності нема.
Тільки із пелюшок виросло дитятко,
Подавай комп’ютер, а інше все дарма.

А пісень - не чути ні в містах, ні в селах
Як раніше було чути із усіх кутків.
Тепер забуваєм ті пісні, що знали
Тільки з телевізорів чуємо їх спів.

Та що вже казати - зникнуть скоро пташки,
Прийде мабуть черга і до нас.
Невже наша доля така нещаслива?
Та не будем наперед прискорювати час .

Де ж поділись пташки, що нас веселили,
Що так щебетали у ранковий час.
Невже необачно ми щось пропустили?
Що не співають більш під вікном у нас.

Повертайтесь любі ,ми вас будем ждати.
Щоб нам веселіше на світі жилось.
Ми вам будем раді і зерна давати,
Щоб голодувати вам не довелось.
28.11.2018


Рецензии