Я не хочу мовчати

Я не хочу бачити ТV, ту  рекламу  підлості та зради.
З логунгами  боротьби, пішов брат на брата.


Змалку нам читали казки,   де злодіїв у кінці кидають на плаху.
А ми тонемо у попілі війни, де ми лише безвольні пішаки.
Безпомічні в сльозах та у болоті чужої гри.



Я не хочу жити у брехні, у  соблазні бідності і страху.
Щоб зранку в кишені не знайти, чим платити за хату.



Евро рідня , підказуе нам як жити, давая черговий кредіт.
Так під яким флагом ми йдемо вперед.....
Зі  зброєю в руках о благополучі не говорять!!!

Пані та панове  якого ви роду?!
За що боролися наші діди, у  другій світовій війні.
Щоб ми не цілували сосідям чобітки,  протягаючи рвану шляпу......
А були  хазяйвами, в своєї хаті!!!


Рецензии