Як хочеться, щоб не було вiйни!

Як хочеться,щоб не було війни!
Не прокидалися від жаху діти.
І не ридали на могилах матері,
Своїх синів, на смерть забитих!

Бо їхні сльози - як важка роса.
З застиглим поглядом трагічним.
Зволожують цю землю і дорогу в небеса,
Своїм синам, які пішли навічно!

Не плакала б, сміялася душа!
Якби не ця війна проклята.
Дитинство вкрала, вбила тата!
Тож, як таке не пам'ятати?

Як хочеться і миру, і тепла,
Всім дітям у моєму краю.
Щоб ця війна далеко відійшла!
І соловейко заспівав у гаю.

30.11.2018р.


Рецензии