Щаслива мить

Шепоче в голові: "Люблю тебе" -
і серце знову радісно тріпоче,
дарує ніжність сонячну, лоскоче
і промовляє: "Гей, привіт, Ти - є!"

І смішно й дивно... знов іду по колу
солодкий мій, пекучий фенікс-біль
ти небо й зорі, хліб щодень - і  сіль
як з небуття народжуєшся знову.

Я знаю, відчуваю -все мине
буденне жде і стукає у двері.
І змиє дощ прозорі акварелі. 
Але ж ця мить!...
Вона ж у мене -
                Є!


Рецензии