Розстане слiд

Сьогодні осені розстане слід
і відлетить вона від нас.
Прийде лише вона до нас за рік,
було таке уже не раз.
Зима у ніжному убранстві,
зі свитою своїх пажів,
з прикрасами із діамантів
ступає вже на наш поріг.
Примхлива,як і всі красуні,
сувора як і всі царі.
Такі бувають леді юні,
що не цінують свої дні.

Сьогодні ж ще старенька осінь,
збирається у дальню путь
і ми її всі дуже просим:
-Про нас ,матусю, не забудь...


Рецензии