порушив норми...

Порушив норми особистої моралі вони кричали і кричали

Отак від зла світ захищали

А зло миттєво проникало
Жити в людях привикало
Вигнать його неможливо
А як важливо
Добро сіять добро жать
А не ждать
коли зло людей покине або зникне чі загине
Жити в щасті веселіше
Веселіться всі частіше


Рецензии