Люблю тишу

Люблю тишу. В ній немає зла,
нема людської жорстокості;
і не видно: грішна чи свята,
і вади зовнішності сховані

Вона не бачить моїх гріхів,
не звертає на вигляд увагу,
не рахує гроші в гаманці,
і навіть про них не питає

Мені так добре з нею бути;
і спокій є, компанія також
я відчуваю різні звуки,
чого зробити не могла давно

Як співає птах, гуде бджола,
шум листя, стукіт свого серця,
як піді мною обертається Земля,
і як далекі крутяться планети

Люблю тишу. Я у ній - це я
і можу залишатися собою
Тут не видно: грішна чи свята
схована під сутністю людською

©Тамара Цегельнюк
07-08.08.2018


Рецензии