зднем народження подружко

Сьогодні все мені згадалось
Навчались  в Харкові жили
Ми як сестрички спілкувались
Які щасливі ми були

Нашій дружбі
Тридцять три
Дні прекрасні кожній слались
Вірні дружбі я і ти
Все життя ми залишались


Я часто дуже сумувала
як дружба тріщину давала
 Та швидко ми з тобой мирились
І до цих пір стосунки сохранились

Памятаеш чудо город
Молодими ми були

Погуляти був в нас повод
Як же гарно ми жили

Ми гуляли веселились

самостійно жить учились

Оптимізм допомагав бороти

 всі невзгоди і клопоти
 бороли миз тобою муки
 що дарували нам Прилуки
Ми з тобою торгували
Возили мясо в Москву  сало
Бо грошЕй  невистачало


Дружно ми з тобой жили
Щасливі дні у нас були
Ти поїхала додому
Зрозуміла я потому
Доля там чекала  нова
ти вийшла заміж за Батунова
Все складалося чудово
Народила Ігорюсю скоро будеш вже бабуся
Я в тебе старшой не була і кумою я не стала
Та дружба наша все знесла
Ми дружить не перестали
Тобі  всього лиш пятьдесят
Я і Саша хочим  привітать
Здоровья Щастя побажати
І з Іванчиком не сумувати
Будеш довго довго  жити і радість ближнім всім дарити
Ти королева сьогодні наша
З кожним днем  все краше й краше


Рецензии