Свет. Песня. украиский язык

СВІТЕ !
***пісня***

Світе!
Ти коливаєшся завжди.
І напрямків, куди іти
Тобі довіку не знайти,
Світе...
Світлий!
Від складнощів до простоти
У самозреченні пройти,
Не розуміючи, що ти
Світлий...

---приспів---
Та є двуєдності порив...
Тебе богинею створив
Мені Всевишній, диво з див...
АVЕ!
І нам удвох творити світ,
І Божі милості молить,
І все загадане здійснить!..
АМЕN!
.......................


Вільний
Неволі волю віддавав,
У смутку очі відкривав,
Неначе радістю палав,
Вільний...
Пильно
Хтось стежив, щоб отак ішло,
І світ затьмарило крило...
Та ока фіксувало скло
Пильно,

---приспів---
Що є двуєдності порив...
Тебе богинею створив
Мені Всевишній, диво з див...
AVE!
І нам удвох творити світ,
І Божі милості молить,
І все загадане здійснить!..
АМЕN!
.......................

Світла!
Ти віддзеркалення мене
І доля нас не омине.
Ти Пенелопа, я Еней,
Світла!
Світом
Блукаю я, чекаєш ти,
І нам у темряві іти
Аби кохання освятить
Світлом

---приспів---
Бо є двуєдності порив...
Тебе богинею створив
Мені Всевишній, диво з див...
АVЕ!
І нам удвох творити світ,
І Божі милості молить,
І все загадане здійснить!..
АМЕN!


Рецензии