Укр. П1д Херсоном

Там в степах під Херсоном
загубилася хата,
майже біля кордону,
де жила наша мати.
Там колись ми малими
в тім селі проживали,
та ногами своїми
колючки відчували.
Босоніж ми ходили
до криниці та річки,
і в тій річці купались
кожний мав своїзвички .
Там на березі в річці
злопці раків шукали,
а вони без розбору
їхні руки щипали.
А яку нгасолоду
ми тоді відчували,
коли лізли у воду
та їх звідти виймали.


Рецензии