Укр. Заморився

Я заморився жити в цій природі,
де ніби сонце й небо не таке,
де воно зранку жевріє на сході,
а вдень таке пекуче та жарке.
Як хочеться додому повернутись
де колоситься нива в літній час,
що б ще хоч раз на поле подивитись,
через яке я йшов до школи яперший клас..
Де чути запах полину й маслини,
де райдуга над річкою блищить,
та різнобарвним и у небі кольорами
мов коромисло на воді висить.
Вдихнути запах різнобарвних квітів
та босоніж пройтися по росі,
та що б радіти ніби малі діти
та бачити себе в такій красі.


Рецензии