Укр. Дорога до школи

Засипана снігом дорога та поле,
не видно домівок, старих забудов,
в старенькій куфайці іду я до школи
не маючи кращих життєвих умов.
Ось так кожний ранок, верстав кілометри
в морози та сніг, та в осінню погоду,
про все це скажу я вам зараз відверто,
отримавши в цьому велику нагоду.
І взимку й навесні,та у осінні дні
у темряві та сонячну погоду,
до школи йшли холодні та голодні
і не гніцвилися ніколи на природу.
Були худі, та напрочуд здорові
та не хворіли, не саботували,
уваги не звертали на умови,
таким шляхом освіту здобували.


Рецензии