Укр. Присвятив в1рш1

Я присвятив тобі свої віірші,
які писав від серця та душі,
я їх писав немов у школі твір
лише для тебе, ти мені повір.
Шкода, що їх ніколи не побачиш,
для інших буде не розгадана задача,
а я весь час лише одній тобіі пишу...
пишу - поки живу, пишу - поки дишу.
Прйдуть роки, хтось може прочитає
та тільки в мене вже ніхто не запитає,
кому оці вірші я присвятив,
скоріше тим, кого весь час любив.
Я знаю, нас одна чекає доля,
у когось вічність, ніби вітер з поля,
весь час то затухає, то шумить,
а інколи, немов німий мовчить.


Рецензии